VriendenDivisie is er voor iedereen die graag een potje voetbalt en het is heel makkelijk in gebruik.

Je kijkt op ‘potjes’ om te zien welke potjes er worden gespeeld in jouw buurt. Op de kaart in het rechter veld zie je waar potjes worden gespeeld . In het linker veld zie je hun data en tijden. Als je erop klikt kun je meedoen, je kan vrienden voor het potje uitnodigen, je ziet wie er allemaal komen en extra opmerkingen.

Je kan ook zelf een potje starten onder de knop ‘nieuw potje’. In het linker veld geef je aan wanneer je wilt spelen en met een klik op de kaart in het rechter veld kies je een lokatie. Je kan ook alvast wat vrienden voor je potje uitnodigen. En dan lekker voetballen!

Je hoeft je hiervoor niet te registreren. Maar geregistreerde gebruikers hoeven niet steeds hun gegevens in te vullen en worden als ze willen per mail op de hoogte gehouden van hun potjes. Bovendien zien zij als ze inloggen zijn meteen alle potjes waarvoor ze staan ingeschreven.
 

Vrienden van VriendenDivisie

 

Welkom

Vriendendivisie is dé plek waar iedereen met elkaar een potje kan voetballen.
Je kan hier meedoen met een bestaand potje of zelf een potje starten waar en wanneer je maar wilt.

Wil je kijken welke potjes er al gepseeld worden kijk dan bij "potjes".

Wil je zelf een potje starten klik dan op "nieuw potje".

Bij "registreer" kun je een profiel aanmaken. Je kan dan zelfs een mailtj naar je vrienden laten sturen als je een potje hebt gestart.

We zijn er ook op Facebook en Hyves